Menu
https://www.muzip.nl/diensten/hoezen-en-tassen
   

  Hoezen en tassen, gemaakt door Muzip.

  Topmaterialen en kwaliteit staan op de eerste plaats!

  Hoezen en tassen die door Muzip gemaakt worden zijn, mede door het gebruik van de beste materialen, van de hoogste kwaliteit. De basis voor een topproduct.

  Maatwerk en pasvorm.

  Iedere tas of hoes die door Muzip word gemaakt begint bij een leeg vel papier. Samen met de klant zal een hoes of tas ontworpen worden, met de specifieke wensen, die noodzakelijk zijn om een goed passende tas of hoes te produceren. Denk daarbij aan de pasvorm, openingen voor handgrepen of draagbanden en extra versterking in de tas/hoes. Wanneer het ontwerp klaar is voor productie, word deze d.m.v. Autocad digitaal ingetekend op opgeslagen.

  Personaliseren.

  Het is ook mogelijk om uw bedrijfsnaam of logo op de hoezen te laten zeefdrukken. Muzip heeft een eigen zeefdrukafdeling. Hierdoor is er de mogelijkheid om ook in kleine  aantallen hoezen en tassen te laten drukken. Hiervoor gebruiken we uitsluitend NB inkten in 2 componenten, waardoor we de garantie kunnen geven dat uw logo er niet vanaf zal gaan wanner de hoezen opgevouwen worden of er iets overheen geschoven word bij het stapelen.

  Contact