Menu
https://www.muzip.nl/materialen
   

  Een op maat gemaakte tas of hoes begint bij goed basismateriaal.

  Als een tas of hoes voor vele doeleinden gebruikt word, is de kwaliteit ervan essentieel voor de duurzaamheid. Muzip heeft zelf de beste materialen samengesteld.

  Hieronder een kleine uitleg waarom tassen en hoezen van Muzip zo duurzaam en sterk zijn. Dit begint namelijk bij de beste grondstoffen.

  Hoogwaardige Polyester als buitenkant

  Door gebruik te maken van polyester en nylon is een sterke buitenkant gegarandeerd. Het weefsel is kleurecht en kan schoon gemaakt worden met water en zeef, wasbenzine of zelfs thinner. het weefsle word versterkt door een PVC onderrug.

  Foamvulling

  Polyheter schuim als tussenlaag voor het basismateriaal zorgt voor de gewenste dikte. De dikte van 7 mm maakt de hoezen van Muizp uniek! Doordat deze faom verlijmd is op de polyester laag, krijgen we een sterk geheel, die ervoor zorgt dat de hoezen niet als een pudding inzakken, wanner deze niet om de boxen zit.

  Geweven doek aan de binnenkant.

  Aan de binnenkant zit zwart, geweven doek ook weer verlijmd aan het foam. Slijtvast, zwart en supersterk! Het verlijmen van deze 3 materialen resulteert in een basismateriaal, uniek en perfect geschikt voor hoezen van de beste kwaliteit. Kijk voor meer info bij de Fotoimpressie.